CREMA DE CARBASSA

Labels:
By: M. Tresa → 3 de nov. 2010
Ingredients: 1kg de carbassa, 2 patates, 1 ceba de Figueres, crema de llet, sal i pebre.

Tallem i pelem la carbassa a trossos, així com les patates i la ceba. En una olla hi posem aquests ingredients i ho cobrim d'aigua just al nivells dels ingredients, afegim sal i pebre i ho deixem coure a foc mitjà uns 20m. En el cas que ens sembli que la crema ens pot quedar massa clara, traiem i guardem una mica de suc, abans de triturar amb la batedora, així si llavors volem la crema més clara, només caldrà anar afegint suc del que hem reservat.

Un cop tenim els ingredients batuts, rectifiquem de sal i pebre al nostre gust i hi afegim la crema de llet al nostre criteri, remenem bé i la crema de carbassa ja està a punt de servir, acompanyats per exemple de crostonets de pa fregit.

Nota: ara que està de moda la festa de Halloween podem aprofitar les carbasses que han fet servir els nostres nets i així les reciclem en forma d'una magnífica crema.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.