CALÇOTS AL FORN

Labels:
By: M. Tresa → 17 de febr. 2010
Ingredients: calçots, sal, pebre, oli i paper d'alumini.

Netegem els calçots traient les primeres capes i tallem una part de les cues. En una plata del forn forrada de paper d'alumini hi posem els calçots amb la finalitat que aquests suïn. Hi posem un polsim de sal i pebre i un rajolí d'oli. Posem el forn a uns 190 graus encès a d'alt i a baix, els anem vigilant que no es cremin, els més cuits els girem, i els deixem uns 30 minuts més o menys fins que siguin cuits.

Nota: son fàcils de fer i de menjar perquè no ens haurem d'embrutir les mans. La salsa la podeu comprar feta, n'hi ha de boníssima, com és aquest cas. Ara bé, si voleu treballar la podeu fer amb 3 tomates, 3 cabesses d'alls amb pela, 1 gra d'all cru, 3 nyores en remull 24h, 150gr d'ametlles i avellanes torrades, sal, oli i vinagre. S'unta les tomates amb oli i juntament amb les cabesses d'all s'escaliven. En un morter o vol de turmix, piquem un all cru amb una mica de sal, s'incorporen les tomates i els alls escalivats sense la pell, la carn de les nyores, les ametlles i avellanes, es pica o es bat amb el turmix, incorporant sal, oli, pebre i vinagre, fins a fer una salsa al gust.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.

6 Comments

Anònim

perfecte per fer-ho en dies de pluja casa. Salutacions des de Boadilla del Monte, Madrid

Llunàtica diumenge, 29 de gener, 2012

Avui els hem fet i ens han sortit molt bons!

Gràcies, salutacions des d'Andorra, nevadeta i amb fred

Anònim

Aquesta nit anem a provar de fer els calçots al forn. A veure què tal!

SubiOnBass dimecres, 28 de març, 2012

Boníssims, si senyor!!!

jose dimecres, 31 d’octubre, 2012

Me voy a atrever a hacerlos en mi bar en Madrid... ya OS diré

Anònim

Molt bona idea!

Gràcies,

Marta