POMES DE CAN QUIM AL FORN

Labels:
By: M. Tresa → 16 de febr. 2011
Ingredients: pomes, mel de l'Alt Empordà, pela de llimona, got d'aigua i got de garnatxa.

Primer de tot rentar les pomes i fer-hi un forat a la base superior per tal de posar-hi la mel. En una plata de forn, untada amb una mica de mantega, posem les pomes en filera, omplin el forat de mel i hi posem talls de pela de llimona a la plata. Afegim una mica d'aigua i un got de garnatxa i ho posem al forn a uns 170 graus amb aire d'alt i baix. Anem mirant la cocció i aproximadament en uns 30 minuts poden estar al punt.

Nota: són unes postres saludables, fàcils de fer. També podeu substituir la mel per sucre blanc o negre. Aquestes pomes són collides de l'arbre a Peralada i menjades a Llançà.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.