PASTÍS DE PORRO

Labels:
By: M. Tresa → 7 d’oct. 2010
Ingredients: 3 porros grossos, 4 ous, llet o crema de llet, sal, pebre i orenga, mantega i pa ratllat.

Netejar i tallar els porros amb trossos petits. En una paella amb oli amb el foc normal cuinem lentament els porros, afegim sal, pebre i orenga al gust, vigilant que no ens quedi massa cuit. En un vol posem els ous, un tetrabric de crema de llet o llet, hi tirem els porros i ho passem tot per la batedora que no ens quedi massa fi. Agafem un motllo si pot ser de vidre, hi passem mantega pels sota i els voltants i una mica de pa torrat per tota la superfície. Aboquem al motllo la barreja que tenim preparada i ho posem al forn a uns 170 graus aprox. uns 30/40 minuts. Punxem a la part central per comprovar si està cuit i si surt l'agullla neta ja ho tenim al punt. Deixem refredar i ja ho podrem desemmotllar.

Nota: aquest pastís normalment es cou al bany Maria, però jo ho faig directament al forn, amb aire al d'alt i baix i se'm cou perfectament.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.