CROQUETES D'ALBERGÍNIA

Labels:
By: M. Tresa → 12 d’oct. 2010
Ingredients: el mateix farcit que s'han fet les albergínes farcides, ou, pa ratllat i oli

Deixar que es refredi el farcit a la nevera i passat unes hores, amb una cullera fer la forma de la croqueta a la mida que us agradi, passar-ho per ou batut i pa ratllat, i ja estan apunt per fregir.

Nota: aprofitant el farcit que ens sobri de les albergínies podem aconseguir una altra recepta per fer unes bones croquetes. Per tant, d'una recepta fem dos plats, màgia!

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.

2 Comments

elisenda

quin farcit et refereixes? gracies!

M. TERESA diumenge, 17 d’octubre, 2010

Hola Elisenda, el farcit és el mateix que el que farcim les albergínies farcides. Clica amb el ratolí on diu albergínies farcides que apareix a la recepta.
Salutacions.
M. Teresa