SARDINA ESCABETXADA

Labels:
By: M. Tresa → 9 de nov. 2010
Ingredients: 500 gr. sardina, oli d'oliva, vinagre, 2 fulles de llorer, 20 grans de pebre negre, sal i pebre vermell dolç.

Netegem i salem les sardines i les posem en una cassoleta, les cobrim d'oli d'oliva, un gotet de vinagre blanc, la fulla de llorer, el pebre negre i un polsim de pebre vermell. Ho posem al foc no molt alt i ho deixem coure uns 15/20 minuts. Ho deixem refredar abans de servir.

Nota: Aquest plat es pot guardar a la nevera durant 2 setmanes i així les sardines es van macerant i van agafant més gust de l'escabetx. Són perfectes per acompanyar amb un pa amb tomata, o bé amb unes verdures o llegum.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.