Labels:
By: An - i - ma't S.C → 3 de gen. 2013
Hola sóc la Mª Teresa,

Després d'haver desaparegut durant un temps per passar per el taller -com diu el rei-, ara recuperada, això si amb crosses normals -i ell amb unes de molt modernes fins i tot amb intermitents per no atropellar cap elefant-. De fet, no em feien falta, ja que a Llançà no n'hi ha d'aquests animals.
Primer de tot vull desitjar-vos a tota la meva família i a tots vosaltres un Bon Nadal i un prosper any nou amb il·lusió -com diu en Mas-, encara que difícil -com diu en Junqueras-, ja que si tots els nostres impostos que generem a Catalunya no ens els centrifuguessin a Madrid, potser no en seria tant –de dolent- i si no ho enteneu que us ho expliqui ell que en sap molt.
Ara us presento el nostra àpat de Nadal.
De primer, uns voulavent de brandada de bacallà d'Islàndia, unes gambes de Llançà, un salmó de Noruega, uns patés de França i un pernil de Salamanca, unes cuscunies del poble de Llançà. Com veieu, tot molt Europeu.
De segon, uns calamars farcits de carn amb rap i cloïsses que no sé de on les treu en Jose però són boníssimes, tot fet amb la salsa que feia la meva mare.
I de postre, pinya, mango i kiwi per deixar pas a un coulant de xocolata amb gelat de vainilla.
Els torrons i el tortell de Can Guisset que ho fan molt bo.
Tot això regat amb els excel·lents vins de la nostra terra, l’Empordà, i sobretot comprats a la botiga virtual dels meus fills www.empordadivinum.com.

Salut i Bones Festes !

Dedicat al meu net Martí i a en Roger, que naixerà si Déu vol a principis d’aquest any nou.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.