Ingredients:
- 1 base de pizza fresca
- 1ceba
- mig pebrot vermell
- trompetes de la mort
- tomata fregida
- formatge ratllat
Tallem la ceba i el pebrot vermell i ho posem a sofregir en una paella amb un xic d'oli.
Ho anem remenenat, vigilant que no es cremi i quan ja està una mica potxat hi afegim les trompetes de la mort. Ho deixem 5 minuts més i ho treiem del foc
Estirem la base de pizza a la safata del forn, la cobrim amb la tomata fregida i tot seguit hi repartim el sogrefit. Hi posem el formatge ratllat al gust i ho posem a gratinar.
Nota: aquesta recepta és del meu gendre, en Quim, molt aficionat a buscar bolets i a menjar-se'ls.
TemplatePixel
TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada