.jpg)
Tallar el broquil a brotets, sofrefir-lo una mica i escorrir en paper de cuina (guardar-ho)
En una paella poseu oli d'oliva i sofregir les salxitges a trossets (guadar-ho). En el mateix oli, afegim la ceba i el pebrot tallat petit, quan està daurat i posem la tomada rallada, remanar uns minuts, afegir all i julivert picats, deixar coure 2 minuts. Afegir tot seguit el broquil i les salsitxes, remaneu tot plegat amb una mica d'aigua 2 minuts més o menys. Tireu l'arrós, un 100 grams per persona al sofregit, doneu-li unes voltes que agafi color, afegiu-hi l'aigua vullenta fins a cobrir l'arròs, si cal n'afegirem més tard. Rectificar de sal. Deixeu-ho coure uns 15 minuts, tastant l'arròs fins que us sembli al punt de cocció. Sempre és millor parar el foc quan l'arròs encara sigui una mica cruet. Abans però poseu els ous bullits partits per la meitat i fregits per la part de la gema i unes tires de pebrot vermell escalibat per acabar de decorar el plat. Bon profit.
nota: es pot substituir les salxitxes per bacallà desfilat i el broquil per carxofes.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada