.
Lassanya de carn a la MARTInenca

Lassanya de carn a la MARTInenca

Labels:
By: M. Tresa → 19 de gen. 2010
Ingredients pel farcit: 1/2 kg carn picada mixta, 1 ceba gran, 2 carrotes grans, xampinyons laminats i 1 pot de tomata fregit.
Per la beixamel: farina, mantega, llet, nou moscada i sal.
10 plaques de pasta de lassanya precuinades i formatge ratllat emmental.

Per fer el farcit posem en una cassola la carn picada a sofregir juntament amb la ceba i la carrota ratllada. Al cap d'una estona hi afegim els xampinyons. Quan ja està ros hi afegim la tomata i ho deixem coure uns 5 minuts més.
Mentre fem el farcit, en una olla amb aigua ben calenta i aboquem les 10 plaques durant 10 m. En una plata que anirà al forn anem posant les plaques amb una mica de farcit a sobre i fem 4 pisos amb un sostre final de pasta. En total seran dos blocs.
Per fer la beixamel, posem en un pot dues cullerades grans de mantega que anirem diluint. Hi afegirem dos-cents grams de farina que barregarem amb la mantega i que anirem barregant amb llet. Ho corregirem de sal i hi posarem nou moscada a gust de cadascú.
Finalment, abocarem la beixamel a sobre dels dos blocs de lassanya fins que quedin ben coberts i hi afegirem formatge ratllat al cim. Ho posarem al forn a uns 190º durant uns 20 minuts.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.