
Ingredients: 1Kg de vedella (del peixet) tallat a daus, 2Kg de patates a crostons, 3/4 pastanages, 2 cebes de Figueres, 3 cullerades de tomata, 3 grans d'all, 1 pot de bolets (p.ex. rovellons), 2 fulles de llorer, 1 got de vi blanc, sal, pebre, oli i aigua.
En una cassola de ferro amb oli d'oliva hi afegim la carn salpebrada i les fulles de llorer, li donem unes voltes; incorporem la pastanaga tallada a rodones, la ceba tallada petita i al cap de poc els alls tallats petits, per tal que tots els ingredients coguin tots junts i la carn s'estovi juntament amb la ceba. A mitja cocció dels ingredients s'afageix un got de vi blanc, el deixem que redueixi i tot seguit hi posem la tomata, ho deixem coure una estona més i tot seguit els bolets i que vagi agafant un color amarronat (si cal afegim unes gotes d'aigua). Afegir les patates tallades i ho cobrim d'aigua. Ho deixem coure 30 minuts més fins que les patates siguin cuites i parem el foc.
Nota: s'ha de vigilar amb l'aigua; no posar-ne massa perquè ens pot quedar aigualit. Per cert, ho aneu rectificant de sal, tastant-ho sempre.
En una cassola de ferro amb oli d'oliva hi afegim la carn salpebrada i les fulles de llorer, li donem unes voltes; incorporem la pastanaga tallada a rodones, la ceba tallada petita i al cap de poc els alls tallats petits, per tal que tots els ingredients coguin tots junts i la carn s'estovi juntament amb la ceba. A mitja cocció dels ingredients s'afageix un got de vi blanc, el deixem que redueixi i tot seguit hi posem la tomata, ho deixem coure una estona més i tot seguit els bolets i que vagi agafant un color amarronat (si cal afegim unes gotes d'aigua). Afegir les patates tallades i ho cobrim d'aigua. Ho deixem coure 30 minuts més fins que les patates siguin cuites i parem el foc.
Nota: s'ha de vigilar amb l'aigua; no posar-ne massa perquè ens pot quedar aigualit. Per cert, ho aneu rectificant de sal, tastant-ho sempre.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada