Ingredients: 1/2 kg costelló de porc, 4 carxofes, 200 gr faves sense beina, 3 alls tendres, 1/2 pebrot verd, 1/2 pebrot vermell, una cullerada de pebre vermell dolç, 500 gr d'arròs, oli d'oliva i sal.
En una paella enrossim la costella de porc amb poc oli, quan agafi color afegim els alls tendres trossejats, donem unes voltes, posem el pebrot verd i vermell trossejat petit, les faves i les carxofes netes i tallades a quarts. Ho afoguem tot una estona i hi afegim una cullera de pebre vermell i ràpidament l'arros. Remenem unes quantes vegades per tal que l'arros s'impregni de tots els sabors i afegim l'aigua calenta, i deixem que cogui a foc viu uns 16 o 20 minuts. Parem i ho deixem reposar uns 3 minuts abans de servir.
.jpg)
Nota: Ara que es temporada de faves, carxofes i alls tendres, val la pena que aprofitem per fer aquest plat econòmic i saludable.
.jpg)
.jpg)
Nota: Ara que es temporada de faves, carxofes i alls tendres, val la pena que aprofitem per fer aquest plat econòmic i saludable.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada