Ingredients: 500 gr macarrons, 500 gr de carn picada mixta, 1 ceba grossa, 1 pot de tomata triturada, 1 pastanaga, 1 tall de pebrot verd, llet, sal, orenga, pebre, oli i formatge ratllat.
En una olla amb abundant aigua i sal bullim els macarrons per deixar-los al dente, escorrim i els guardem.
En una cassola amb oli i el foc mitjà, hi posem la carn picada li donem dues voltes, afegim la ceba ratllada o trossejada, hi afegim la pastanaga, la ceba i el pebrot. Deixem que cogui una bona estona anant remenant, agafant color. Hi afegim ara la tomata, posem un pols d'orenga, i per fer-ho més melós afegim un gotet de llet, rectifiquem de sal i pebre i per fer una salsa més fina parem el foc i hi passem una mica la batedora. Per acabar, afegim en aquesta salsa els macarrons, encenem el foc ben baix, donem unes quantes voltes per barrejar-ho tot, i hi posem el formatge al vostre gust, i ja ho tenim.
Nota: aquest macarrons es poden fer amb pollastre fins i tot aprofitant algun tros que us hagi quedat d'algun rostit, i us asseguro que també queden boníssims. També els podeu gratinar al forn abans de servir.
TemplatePixel
TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada