MACARRONS DE COLORS

Labels:
By: M. Tresa → 15 de maig 2010
Ingredients: 500 gr macarrons, 500 gr de carn picada mixta, 1 ceba grossa, 1 pot de tomata triturada, 1 pastanaga, 1 tall de pebrot verd, llet, sal, orenga, pebre, oli i formatge ratllat.

En una olla amb abundant aigua i sal bullim els macarrons per deixar-los al dente, escorrim i els guardem.

En una cassola amb oli i el foc mitjà, hi posem la carn picada li donem dues voltes, afegim la ceba ratllada o trossejada, hi afegim la pastanaga, la ceba i el pebrot. Deixem que cogui una bona estona anant remenant, agafant color. Hi afegim ara la tomata, posem un pols d'orenga, i per fer-ho més melós afegim un gotet de llet, rectifiquem de sal i pebre i per fer una salsa més fina parem el foc i hi passem una mica la batedora. Per acabar, afegim en aquesta salsa els macarrons, encenem el foc ben baix, donem unes quantes voltes per barrejar-ho tot, i hi posem el formatge al vostre gust, i ja ho tenim.

Nota: aquest macarrons es poden fer amb pollastre fins i tot aprofitant algun tros que us hagi quedat d'algun rostit, i us asseguro que també queden boníssims. També els podeu gratinar al forn abans de servir.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.