AMANIDA DE FORMATGE I CODONY

Labels:
By: M. Tresa → 28 de febr. 2011
Ingredients: escarola, enciam de roure, tomata xerry, germinats de soja, fruits secs, formatge i codony.

Tallem l'escarola ben petita, la col.loquem en una plata grossa, hi afegim els fruits secs, les fulles d'enciam de roure a la part superior per decorar, juntament amb el germinat de soja, al voltant de la plata hi posem els talls de manxego i al cim un tall de codony, buscant el contrast de sabors, afegim també entre aquests talls uns tomates xerris, i ja està.

NOTA: per amanir requereix un bon oli d'oliva, per exemple, de Palau Saverdera, un vinagre que pot ser de la comarca o bé, un més dolç com el de Módena i un polsim de sal gruixuda.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.