Ingredients:
- ½ kg bacallà congelat i desfilat
- 3 grans d'all
- Llet o crema de llet
- Oli
- Patata (opcional)
En un cassó amb aigua bullint, hi posem el
bacallà. El deixem uns 2 minuts i escorrim bé. Després li traiem la pell en cas
que en tingui. Reservem.
Posem oli d'oliva en una paella i sofregim els
alls, sense que es cremin.Trèiem els alls i els posem en un vol per triturar.
Hi afegim el bacallà desfilat, un xic d'oli del que em fregit els alls i una
mica de llet o crema de llet. Si volem i podem posar una patata, prèviament
bullida (així abundarà més).
Ho passem tot per la batedora, afegint-hi més
o menys oli i llet (o crema de llet) per aconseguir la consistència desitjada. Rectificar
de sal i pebre.
En aquest cas, vam emplenar uns voulavent petits
amb la brandada i formatge ratllat i ho vam gratinar. Ho vam acompanyar amb
unes gambes saltejades amb un raig de conyac.
TemplatePixel
TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada