Brandada de bacallà

Labels:
By: An - i - ma't S.C → 11 de gen. 2013

Ingredients:

- ½ kg bacallà congelat i desfilat

- 3 grans d'all

- Llet o crema de llet

- Oli

- Patata (opcional)

 

En un cassó amb aigua bullint, hi posem el bacallà. El deixem uns 2 minuts i escorrim bé. Després li traiem la pell en cas que en tingui. Reservem.

Posem oli d'oliva en una paella i sofregim els alls, sense que es cremin.Trèiem els alls i els posem en un vol per triturar. Hi afegim el bacallà desfilat, un xic d'oli del que em fregit els alls i una mica de llet o crema de llet. Si volem i podem posar una patata, prèviament bullida (així abundarà més).

Ho passem tot per la batedora, afegint-hi més o menys oli i llet (o crema de llet) per aconseguir la consistència desitjada. Rectificar de sal i pebre.

En aquest cas, vam emplenar uns voulavent petits amb la brandada i formatge ratllat i ho vam gratinar. Ho vam acompanyar amb unes gambes saltejades amb un raig de conyac.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.