Coulant amb gelat de vainilla i llit de mango

Labels:
By: An - i - ma't S.C → 11 de gen. 2013

Ingredients:

- Coulant de xocolata congelats

- 1 mango

- 1 barra de gelat de vainilla

Primer de tot posem els coulants al forn, durant 15 minuts a 180ºC, tal i com ens marca les instruccions de cocció de l'envàs. En aquest cas eren d'una coneguda marca de congelats, que surten molt bé.

Mentre es couen, pelem el mango i el triturem perquè quedi un puré.

A continuació, passem a muntar el plat. 

A la base hi posem un llit de puré de mango, a sobre un tall de gelat de vainilla (podeu triar el gust que ús agradi més) i al costat el coulant de xocolata.

 

Nota: és un postre ràpid de fer, fàcil i sobretot boníssim!

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.