- ¼ litre de nata per muntar
- 200 gr. de gerds
- 200 gr.de mango
- 4 fulles de gelatina neutra (sense color ni
gust)
- 150gr de sucre
- Galetes (tipus Maria)
- Mantega
- Fulla de menta, fruits vermells o detalls de
xocolata per decorar.
Primer de tot hidratem les fulles de gelatina
en aigua freda durant 10 minuts.
Pelem el mango i el triturem fins que ens quedi la textura de puré. Fem el
mateix amb els gerds. En aquest cas ho passarem per un colador per eliminar les
llavors.
A continuació agafarem una petita part dels puré de mango i l'escalfarem al
microones. Hi barregem 2 fulles de gelatina, la meitat del sucre i la resta del
puré. Fem el mateix amb el puré de gerds.
Triturarem les galetes i ho barregem amb la mantega, prèviament posada a punt
pomada*.
Agafem els gots i fem una base de galetes i ho deixem reposar a la nevera.
Mentrestant muntarem la nata, és a dir, que adquireixi el doble del seu volum.
Barregem la meitat de la nata amb el puré de mango i l'altre-meitat amb el puré
de gerds.
Amb l'ajuda d'unes manigues de pastisseria, hi posarem les cremes resultants i
ho abocarem als gots, fent una capa més o menys gruixuda en funció del que ens
interessi. Ho deixarem reposar a la nevera 5 minuts perquè qualli. Finalment
farem al mateix amb l'altre puré. Ho tornarem a posar a la nevera perquè es
solidifiqui.

En el moment de servir decorar amb fruites del bosc, menta i alguna cosa de
xocolata.
*Punt pomada: traurem la mantega de la nevera i la posarem en un vol per anar a
al microones. Escalfem entre 30s i 1 minut en funció de la quantitat, fins que
veiem que queda una crema. Ens podem ajudar d'una forquilla per desfer.
Nota: aquests són els postres que va fer la meva filla i el meu gendre per
celebrar el cap d'any amb els seus amics. Ells també en van fer de 3 xocolates.
TemplatePixel
TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada