3 Patates a daus, 2 pastanagues a rodanxes, 2 cebes en juliana, una punta de pebrot vermell (opcional), un porro (opcional), una punta de col (opcional), 2 tomaquets ratllats, un raig de vi blanc o negre, 1 l. de brou, 250 gr de mongetes del ganxet de Morera Agrocomerç (que hem tingut 24 h en remull), 1 xoriço dolç per guisar (100gr), 400 gr de costelló de porc, 200 gr de cansalada (panceta), 2 fulletes del llorer nan de l´hort “ecològic” de l´Anna i un polsim de pebre vermell dolç. Oli, sal i pebre.
Primer de tot ens posem el davantal i comencem.
Salpebrem el costelló i la cansalada i la posem a daurar a la cassola, un cop daurat retirem la carn. En el mateix oli de daurar la carn potxarem les verdures, posem la ceba, la pastanaga, el pebrot, la col, el porro i un xic més tard el tomaquet ratllat, ho deixem que vagi fent a poc a poc. Ho rectifiquem de sal i hi afegim també el vi blanc. Quan tot comença a estar potxat hi posem el xoriço tallat a rodanxes i ho deixem que cogui 5 minuts perquè comenci a treure suc. Seguidament hi posem el costelló i la cansalada que teníem reservats.
I ja està, bon profit i bona cuina.
No Comment
Publica un comentari a l'entrada