.
ESPAGUETIS A LA MARINERA

ESPAGUETIS A LA MARINERA

Labels:
By: M. Tresa → 30 d’abr. 2010
Ingredients: 500 gr. Espaguetis, 300gr sèpia o calamar, 300 gr gambeta, 300 cloïsses o tallarines, 1 ceba de Figueres, 3 grans d'all i 3 cullerades de tomata ratllada, julivert, sal.

En una paella amb oli d'oliva sofregim les gambetes, ho reservem. En el mateix oli, hi posem la sèpia, deixem un minut, hi afegim la ceba tallada, deixant coure una estona tot junt, després hi afegim els alls tallats petit, donem unes voltes i hi posem la tomata. Deixem coure uns minuts més i hi posem les tallarines (anteriorment posades en remull amb aigua i sal per treure-hi la terra), deixem que s'obrin i rectifiquem de sal i ho guardem.

Per fer els espaguetis en una olla posem aigua, sal i mantega, quan arrenqui el bull hi afegim la pasta (preferiblement espaguetis) que ha de coure uns 8 minuts segons la pasta, mirant que quedin al dente. Un cop feta la pasta, l'aboquem al sofregit anterior, afegint una mica d'aigua del bullit i hi donem unes quantes voltes per barrejar tots els gustos dels ingredients. Finalment, hi tirem el julivert pel cim, i ja podem emplatar.

Nota: Diuen que els italians són els reis de la pasta, però els catalans també en sabem molt, només cal fer aquesta recepta.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.