Per la picada: dos grans d'all i julivert.
Tallem els penegals amb dues meitats, pelem les patates, les tallem a crostons esqueixades, piquem els alls, i tallem el pebrot petit. En una cassola amb oli d
'oliva, amb el foc no mol alt hi posarem els alls aixafats i seguidament el pebrot. Ho deixem enrossir una miqueta, afegim una cullerada de farina deixant coure una mica i hi afegim dues cullerades de tomata. Remenem, afegim les patates, donant unes voltes i ja ho podem cobrir d'aigua o brou de peix. Deixem que arrenqui el bull i quan les patates es puguin punxar amb una forquilla es pot afegir els penegals i la picada. Deixar uns minuts que es cogui el peix i rectifiqueu de sal i pebre.Nota: El penegal es un peix boníssim tot i les espines, però ja diu la dita: la carn amb os i el peix amb espina. A més és un peix econòmic pel dia a dia, però si fem diumenge, hi poseu rap o escorpora i quedareu més que bé.
1 One Comment
Os recomiendo probarlo no os vais arrepentir.
Publica un comentari a l'entrada