BACALLÀ AMB CASACA

Labels:
By: M. Tresa → 30 d’oct. 2010
Ingredients: bacallà dessalat d'un tamany prim, farina, llet, ou, sal, llevat "royal" i oli d'oliva.

Assequem molt bé el bacallà amb un drap que no ens quedi aigua. En un vol posem unes 3/4 cullerades de farina, 1 ou, un polsim de "royal" i de sal, batem i a poc a poc afegim la llet vigilant que no ens quedin grumolls i ens quedi una pasta homogènia i espessa. Un cop fet això, hi afegim els talls de bacallà i ho deixem uns minuts que s'impregni d'aquesta pasta.

Agafem una paella i hi posem oli d'oliva i procedim a fregir el bacallà, amb la precaució que cada tall ens quedi ben cobert de la pasta. L'oli no ha de ser molt calent, fregim i quan agafi color ho retirem en una plata amb paper absorbent. Veure-ho que el bacallà queda cobert amb el que anomenem casaca, que d'aquí ve el nom del plat.

Nota: aquesta recepta l'he recuperat dels meus avis i s'anomena "casaca" pel fet de cobrir el peix, com si fos la peça de roba que cobreix el cos d'una persona.

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.