ROTLLETS DE VEDELLA AMB BOLETS

Labels:
By: M. Tresa → 30 d’oct. 2010
Ingredients: 6 bistecs de vedella primets de la culatilla, 6 salsitxes, 1 pot de bolets, pèsols, ceba de figueres, all, tomata, got de vi blanc, farina, sal, pebre i oli d'oliva.

Agafem els bistecs de vedella, els posem planers i els emboliquem amb la salsitxa a dins com si fos un caneló, tancant els extrems amb uns escuradents. Seguidament els enfarinem i els marquem amb oli en una paella i els retirem en una plata.

Fem el sofregit en una cassola posant-hi una ceba grossa tallada a talls petits, els 4 grans d'all tallats petits, donem unes voltes que cogui, tot seguit afegim el gotet de vi blanc, deixem coure, afegim 2 cullerades de farina i la deixem coure uns minuts i per últim la tomata ratllada, donarem unes voltes, rectifiquem de sal i pebre al nostre gust.

Un cop el sofregit està gairebé acabat cal incorporar-hi els rotllets de vedella guardats, això si, traient abans els escuradents. Cobrim d'aigua fins tapar els ingredients i anem deixant coure a foc viu uns minuts per després baixar el foc i que vagi fent xup xup. Al cap de 10 minuts afegim els bolets, i anem que vagi coent de 30 a 45 minuts, anant tastant i vigilant la cocció fins que la vedella sigui tendre, rectificant de sal i pebre al nostre gust.

Nota: val a dir que es pot substituir la salsitxa per cansalada viada, que us puc assegurar que també queda boníssim!!

Posted At:

TemplatePixel

TemplatePixel creates awesome and unique blogger templates. TemplatePixel also creates some special premium blogger themes which meet your expectation. TemplatePixel create themes for Magazine, Portfolio, Gallery and Simple.